Groepsreis Sri Lanka in de Paasvakantie

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Jouw reisschema

Dag 1

Vertrek uit Brussel 5 april 2019

Vertrek uit Brussel 5 april 2019

Dag 2

Aankomst in Colombo

U wordt opgewacht door uw Nederlandstalige gids en naar Hotel Camelot Beach Hotel gebracht in Negombo. In de late namiddag stadbezoek Negombo City.


Diner en overnachting in Camelot Beach Hotel.

Dag 3

Wilpattu National Camp

Na het ontbijt vertrek naar één van de mooiste nationale parken die het land rijk is, Wilpattu Nationaal Park. Het huis van het luipaard en de sloth beer. Het park heeft jarenlang geen bezoekers kunnen verwelkomen door de burgeroorlog en het toerisme komt hier pas mondjesmaat op gang. De perfecte tijd dus om een bezoek te brengen aan dit bijzondere natuurgebied. Safari per 4x4 en overnachting (+ diner) in het bijzondere tentenkamp Big Game Safari Camp.

Dag 4

Anuradhapura & Polonnaruwa

Vroeg vertrek in Wilpattu richting Anuradhapura, de oudste stad van Sri Lanka en het middelpunt van de Sri Lankaanse beschaving. Hier bezoek je onder meer de prachtige goed bewaarde stoepa’s. Verder naar Polonnaruwa, de andere oude koningsstad om hier de mooiste ruïnes en tempels van Sri Lanka te bezoeken.


Diner en overnachting in Deer Park Hotel in Giritale.


Dag 5

Giritale – Sigiriya

Na het ontbijt vertrek naar Sigiriya. Beklim de iconische leeuwenrots, het symbool van Sri Lanka! Geniet van de geweldige uitzichten onderweg, éénmaal boven bevind je je temidden van de indrukwekkende ruïnes van de citadel.


Diner en overnachting in Deer Park Hotel in Giritale.

Dag 6

Dambulla – Kandy

Na het ontbijt vertrek richting Kandy. Een eerste stop in Dambulla voor een bezoek aan de grottentempel, Unesco werelderfgoed. Boedhisme en Hindoeïsme gaan hier hand in hand. Bezoek aan de kruidentuin in Matale. In de namiddag aankomst in Kandy, de verzamelplaats van traditionele kunst, cultuur en religie. 


Diner en overnachting in Hotel Topaz.

Dag 7

Pinnawala – Peradeniya

Op een rondreis Sri Lanka mag uiteraard een bezoek aan een olifantenweeshuis niet ontbreken. Pinnawala is een dorpje aan de Ma Oya Rivier, gekend om zijn weeshuis waar 84 verstoten en gehandicapte olifanten opgevangen worden. Op de terugweg naar Kandy breng je nog een bezoek aan één van de grootste botanische tuinen van Sri Lanka in Peradeniya.


Diner en overnachting in Hotel Topaz.

Dag 8

Kandy – Nuwara Eliya

Na het ontbijt wordt u naar het station gebracht voor één van de mooiste treinroutes ter wereld!. De rit over het oude spoor neemt je mee over hoge bergen, langs diepe dalen, over oude bruggen en door donkere tunnels. Nuwara Eliya ligt hoog in de bergen en wordt omringd door theeplantages.


Diner en overnachting in Glen Fall Reach Hotel


Dag 9

Tissamaharama

Na het ontbijt vertrek naar Tissamaharama via Ella. Route langsheen de prachtige Rawana Waterval en het Horton National park. 4x4 safari in Yala National Park, gekend omwille van zijn grote olifantenpopulaties en concentratie luipaarden.


Diner en overnachting in Tamarind Lake Hotel.

Dag 10 tot 13

Ahungalla en luxueuze strandverlenging.

Vertrek naar Ahungalla voor een luxueuze strandverlenging. Onderweg bezoek aan Galle om de Nederlandse sfeer wat op te snuiven. Galle ligt op het meest Zuidwestelijke puntje van het land en herbergt het grootste Europese fort van Azië. En dan tijd om te relaxen en te genieten van het prachtige Riu Sri Lanka Hotel.

Dag 14

Terugreis

In de namiddag transfer na de luchthaven voor de terugvlucht. 

Dag 15

Aankomst in Brussel 19 april

Aankomst in Brussel.

Reizen De Lathauwer
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1995

 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Vluchten met Qatar Airways
 • Luchthaventaksen
 • Lokale Nederlandstalige gids
 • Half pension tijdens de rondreis
 • Uitstekende en charmante 4* accommodaties en afsluitend strandverlenging in het luxueuze 5* ultra all inclusive resort Riu Sri Lanka
 • Alle vermelde excursies in het programma waaronder : 

- 2 safari’s en een overnachting in een tentenkamp

- Treinrit langsheen één van de meest prachtige routes

- Kookdemonstratie, fietstocht en tuktuk tocht

 • Fooien
 • Reis of annulatieverzekering (sterk aangeraden, vraag naar de voorwaarden in ons kantoor)
 • Persoonlijke uitgaven
 • Alle niet vermelde diensten onder 'inbegrepen'
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.