Corona garantie skivakanties winter 2020-2021

Corona garantie skivakanties winter 2020-2021

Deel dit artikel

Uiteraard wil een echte wintersporter zijn jaarlijKSe skivakantie niet overslaan, maar wij begrijpen ook dat jullie met heel wat vragen zitten indien het coronavirus roet in het eten zou gooien. Hieronder geven wij een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Zorgeloos jouw skivakantie boeken

Bij de reservatie van een skivakantie voor komende winter, georganiseerd door Reizen De Lathauwer, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Maar wat indien het coronavirus alsnog roet in jouw reisplannen zou strooien?

Ons engagement bij een negatief reisadvies

Wanneer een reisbestemming plots een negatief reisadvies zou krijgen door de Belgische overheid of een andere officiële instantie zullen wij onze klanten zo snel mogelijk informeren en samen naar een oplossing zoeken. 

Aangezien je hoogstwaarschijnlijk wel wenst te vetrekken naar de gezonde berglucht zullen wij trachten om een alternatief voor te stellen. Indien dit alternatief goedkoper of duurder zou zijn wordt jouw factuur conform aangepast. Als klant beslis je zelf om op dit aanbod in te gaan of niet. 

Wens je liever te annuleren? In geval van een negatief reisadvies kan dit kosteloos. Wij betalen jullie dan zo snel mogelijk de reeds betaalde reissommen terug. Indien u zelf beslist om te annuleren uit angst voor het coronavirus maar er geen negatief reisadvies geldt, zijn de normale annulatiekosten van toepassing.

OPGELET : Een afgesloten reisverzekering (annulatie, reisbijstand) is nooit terugbetaalbaar.

Kan ik mij verzekeren tegen corona?

Annulatieverzekeringen die tussenkomen bij een annulatie omwille van corona zijn zeer schaars en iets duurder om af te sluiten (met een franchise van 25% van de totale annulatiekosten). 

Wanneer je zelf moet annuleren omdat je besmet bent met het coronavirus, dan wordt dit beschouwd als elke andere ziekte en kan je beroep doen op jouw annulatieverzekering (steeds facultatief bij te boeken). 

Wij raden dan ook ten zeerste aan om een annulatieverzekering af te sluiten, alsook een reisbijstandverzekering.

Reizen De Lathauwer kan nooit verantwoordelijk gesteld worden voor mensen die ziek worden tijdens hun vakantie. Alle kosten die hieruit voortvloeien blijven integraal ten laste van de reiziger. Vandaar dat wij naast een annulatieverzekering ook een reisbijstandverzekering aanraden.

Bruno helpt je graag verder
Bruno helpt je graag verder

Bruno helpt je graag verder

Selectair Reizen De Lathauwer

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Gentsesteenweg 41
9300 Aalst