Op vakantie naar Curaçao met directe vluchten vanuit Zaventem met TUI fly

Op vakantie naar Curaçao met directe vluchten vanuit Zaventem met TUI fly

Deel dit artikel

Zin in een zonnige winterzon vakantie op Curaçao? Dan hebben we geweldig nieuws … Vanaf 5 november 2024 kan je met TUI fly 2x per week vanuit Brussel – Zaventem rechtstreeks naar Curaçao vliegen! Vraag ons nu al gerust naar de mogelijkheden.


Rechtstreeks vluchten naar Curaçao

Met twee rechtstreekse vluchten per week vanuit Brussel, heb je vanaf november 2024 dus de kans om rechtstreeks naar Curaçao te vliegen. Samen met TUI vliegvakanties en een uitgebreid aanbod aan hotels, stellen we graag je gewenste Curaçao vakantie voor je samen.

Vakantie met winterzon op Curaçao

Met temperaturen rond de 30 graden, zelfs tijdens de wintermaanden, biedt Curaçao het hele jaar door de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur. En met de officiële taal Nederlands, voel je je meteen thuis in dit stukje Nederland in de Caraïben.

Curaçao is al jaren een topbestemming bij onze noorderburen. Maar ook in België neemt de interesse voor een vakantie op Curaçao toe, zeker tijdens de wintermaanden, wanneer Belgen kunnen genieten van temperaturen rond de 30 graden. Daarom besliste TUI Fly om ook vanuit Zaventem met rechstreekse vluchten te starten.

Beste golfbaan van de Caraïben

Golfen op Curaçao doe je in een aangename tropische omgeving met prachtige vergezichten over de Caribische Zee en het ruige binnenland. Het eiland telt twee 18-holesgolfbanen en één van 9.

De Old Quarry Golf Course is trouwens een topgolfbaan voor de ganse Caraïben. Bovendien is de PGA golfpro van de Old Quarry Golf Course een Belgische uit het Antwerpse!

Actieve vakantie Curaçao

Op het eiland wacht ook een flinke dosis actie, sport en adrenaline. Duiken in Caribische diepten? De golven bedwingen tijdens een kitesurfsessie? Een balletje slaan in de bries van de passaatwind? De tintelende runner’s high van een marathon? Allemaal mogelijk in dit sportieve paradijs!

Familievakantie Curaçao

Op vakantie naar Curaçao met het hele gezin? Zeg nu zelf: eens de kinderen in hun sas zijn, is je familievakantie meteen geslaagd. Met alleen maar vrolijke gezichten is Curaçao dan ook de perfecte familiebestemming. Een mix van zon, zee en strand, kleurrijke plekken en avontuur voor jong en oud. Elke dag zalig weer en tropische temperaturen, ook tijdens onze Belgische koude wintermaanden. Op Curaçao is het altijd zomer.

Hoe ziet jouw ideale Curaçao vakantie eruit?

Als jouw vertrouwde reisbureau staan wij klaar om jouw Curaçao vakantie te realiseren. We helpen je graag het ideale hotel vinden, passend bij jouw wensen en budget. Of je nu op zoek bent naar een luxe resort, een charmant hotel of een appartement: we weten de beste adresjes zijn.

Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor om te genieten van zon, zee, en avontuur op het prachtige eiland Curaçao! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw reis naar dit tropische paradijs te plannen en maak je klaar voor een vakantie vol onvergetelijke momenten.

Contacteer ons met je vakantiewensen!

Reisbureau Aalst: 
📩 aalst@reizendl.be
☎️ 053 70 17 29

Reisbureau Gavere:
📩 gavere@reizendl.be
☎️ 09 384 77 10

Bruno helpt je graag verder
Bruno helpt je graag verder

Bruno helpt je graag verder

Selectair Reizen De Lathauwer

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Gentsesteenweg 41
9300 Aalst