Vier redenen om vroeg te boeken

Vier redenen om vroeg te boeken

Deel dit artikel

4 redenen om vroeg te boeken

Goed nieuws, het reisaanbod voor 2021 is bekend! Bij Reizen De Lathauwer ben je aan het juiste adres om je droomreis volledig te laten uitstippelen volgens jouw wensen. De afgelopen maanden hebben we nog maar eens bewezen dat je reis boeken via een professioneel reisagent heel wat voordelen heeft. Door de regelmatig veranderende reisadviezen begrijpen we dat je als klant graag op veilig speelt. Door bij ons te boeken ben je zeker van een topservice, ook in het geval van wijzigingen. We staan je altijd bij met het beste en eerlijkste advies.


"Maar waarom zouden we nu al boeken?" is dan een vaak gestelde vraag. Wel, wij zetten graag 4 redenen op een rijtje:


1. Ruimere keuze

In het begin van het boekingsseizoen heb je uiteraard een veel grotere keuze op vlak van verblijf, vluchtmogelijkheden, reisprogramma's etc. Hoe sneller jij erbij bent, hoe groter dus de kans dat je een reis gaat vinden die op alle vlakken voldoet aan al jouw wensen. Aan ons als reisprofessionals om dan goed te luisteren naar jouw wensen en dé perfecte reis samen te stellen.


2. Beste prijzen 

Tal van touroperators doen interessante vroegboekacties gaande van kortingen tot extra services of upgrades op bepaalde producten. Wij zijn volledig op de hoogte van al deze acties en gaan in functie van jouw reiswensen op zoek naar de voordeligste deal voor de reis van jouw keuze. 


3. Een gerust gevoel

Eens je reisdossier in handen is van een reisagent kan je met een gerust gevoel beginnen aftellen. Je hoeft niet meer last minute op zoek te gaan naar wat nog beschikbaar is maar kan er vanop aan dat je reisagent alles goed opvolgt en beheert. Je wordt door ons tijdig op de hoogte gebracht van eventuele documenten of formulieren die je in orde moet brengen of van andere zaken die belangrijk zijn afhankelijk van jouw bestemming.


4. Extra voorpret

De Covid 19-situatie begint voor iedereen door te wegen. Wat is er beter om je te wapenen tegen een dipje dan het hebben van enkele leuke vooruitzichten? Niets beter dan een reis waar je alvast naar kan uitkijken. Je kan al op zoek gaan naar de leukste restaurantjes of activiteiten ter plaatse of enkele woorden leren in de taal van je bestemming. Wedden dat deze vakantie-vibes je meteen doen opkikkeren? 


Hebben deze redenen jou overtuigd om snel werk te maken van jouw reisplannen voor 2021? Aarzel dan niet ons te contacteren. Misschien heb je nog wel een coronavoucher liggen die je wil inzetten? Ook daarbij geven wij graag het juiste advies.


 

Bruno helpt je graag verder
Bruno helpt je graag verder

Bruno helpt je graag verder

Selectair Reizen De Lathauwer

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Gentsesteenweg 41
9300 Aalst