10-daagse reis Zuid-Afrika 1595 euro

Groepsreizen Geen transport inbegrepen

Dit moet je onthouden

<ul style="text-align:left;padding-left:15px;">
	<li>Luxueuze lodge met 12 kamers</li>
	<li>Volledig afgehuurd door Reizen De Lathauwer </li>
	<li>Sebatana wildreservaat van 40 000 ha ( = 400 km2)</li>
	<li>Malariavrije regio</li>
	<li>Gelegen nabij Vaalwater in de Waterbergregio, 2.5u rijden ten noorden van Johannesburg</li>
	<li>Geen jetlag </li>
</ul>
 • Luxueuze lodge met 12 kamers
 • Volledig afgehuurd door Reizen De Lathauwer 
 • Sebatana wildreservaat van 40 000 ha ( = 400 km2)
 • Malariavrije regio
 • Gelegen nabij Vaalwater in de Waterbergregio, 2.5u rijden ten noorden van Johannesburg
 • Geen jetlag 

Datum en prijzen

 • Prijs per persoon : 1595 euro 
 • Kinderen t/m 11 jaar : 1395 euro
 • 3e volwassene op de kamer : 1495 euro
 • Single supplement : 475 euro
 • Inbegrepen : zie rechts op deze pagina

 • Vertrek in Brussel : 24 september 2020
 • Terug in Brussel : 3 oktober 2020
<ul><li>Prijs per persoon : 1595 euro </li><li>Kinderen t/m 11 jaar : 1395 euro</li><li>3e volwassene op de kamer : 1495 euro</li><li>Single supplement : 475 euro</li><li>Inbegrepen : zie rechts op deze pagina<br><br></li><li>Vertrek in Brussel : 24 september 2020</li><li>Terug in Brussel : 3 oktober 2020</li></ul>

The Rhino Lodge

<p>De lodge bevindt zich op een berghelling en biedt zijn gasten adembenemende zonsondergangen en bekoorlijke uitzichten. Ervaar een uitgebreid gamma aan tours en activiteiten, gaande van traditionele safari’s tot culturele en historische ervaringen.</p><p>Het reservaat beschikt over 12 bungalows in een ongerepte omgeving in het hart van de Zuid-Afrikaanse bush en met bekoorlijke uitzichten op de natuur en de dieren in de directe omgeving. Alle kamers zijn smaakvol ingericht in een typische Zuid-Afrikaanse stijl en zijn uitgerust met alles wat van een vijfsterrendomein verwacht kan worden.<br><br></p><p>Faciliteiten : Restaurant, traditionele Afrikaanse boma, zwembad, bubbelbad, zonneterras, bar, souvenirwinkel, thee- en koffiefaciliteiten, Wifi, zoogdierenmuseum, Engelssprekende gidsen, 4x4 voertuigen</p>

De lodge bevindt zich op een berghelling en biedt zijn gasten adembenemende zonsondergangen en bekoorlijke uitzichten. Ervaar een uitgebreid gamma aan tours en activiteiten, gaande van traditionele safari’s tot culturele en historische ervaringen.

Het reservaat beschikt over 12 bungalows in een ongerepte omgeving in het hart van de Zuid-Afrikaanse bush en met bekoorlijke uitzichten op de natuur en de dieren in de directe omgeving. Alle kamers zijn smaakvol ingericht in een typische Zuid-Afrikaanse stijl en zijn uitgerust met alles wat van een vijfsterrendomein verwacht kan worden.

Faciliteiten : Restaurant, traditionele Afrikaanse boma, zwembad, bubbelbad, zonneterras, bar, souvenirwinkel, thee- en koffiefaciliteiten, Wifi, zoogdierenmuseum, Engelssprekende gidsen, 4x4 voertuigen

Accommodatie

Luxe suite bungalows : Sebatana Rhino Lodge heeft 12 luxe suite bungalows die elk beschikken over een slaapkamer met badkamer, minibar en een luxueus interieur. Indien de gasten het wensen, kan er een extra bed voor een extra persoon opgemaakt worden in elke suite. Sommige suites zijn via een binnendeur verbonden waardoor ze geschikt zijn voor families met kinderen.

Elke bungalow beschikt over een balkon met zicht op het reservaat, eigen badkamer met bad, douche en toilet, haardroger, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en verwarming, telefoon, kluis, minibar, koffie- en theestation, exclusief interieur met lokale kunst en ambachten, een oppervlakte van 40 m².

<p>Luxe suite bungalows : Sebatana Rhino Lodge heeft 12 luxe suite bungalows die elk beschikken over een slaapkamer met badkamer, minibar en een luxueus interieur. Indien de gasten het wensen, kan er een extra bed voor een extra persoon opgemaakt worden in elke suite. Sommige suites zijn via een binnendeur verbonden waardoor ze geschikt zijn voor families met kinderen.<br><br>Elke bungalow beschikt over een balkon met zicht op het reservaat, eigen badkamer met bad, douche en toilet, haardroger, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en verwarming, telefoon, kluis, minibar, koffie- en theestation, exclusief interieur met lokale kunst en ambachten, een oppervlakte van 40 m².</p>

Optionele activiteiten

<ul style="text-align:left;padding-left:15px;">
	<li>Big 5 safari (dag 4 en 8) : 125 euro per safari</li>
	<li>Nachtsafari (dag 4) : 65 euro</li>
	<li>Avond met lokale stam (dag 5) : 49 euro</li>
	<li>Safari Pilanesberg Nationaal Park (dag 6) : 145 euro</li>
</ul>

<p style="text-align:left;"><strong><u>Combinatievoordeel</u></strong> :<br />
 </p>

<ul style="text-align:left;padding-left:15px;">
	<li>Reservatie van alle 4 de activiteiten (met 1 x Big 5 safari) : 300 euro<br />
	 </li>
	<li>Reservatie van de 5 activiteiten (met 2 x Big 5 safari) : 349 euro </li>
</ul>

<p style="text-align:left;">OPGELET : dit zijn richtprijzen gebaseerd op de wisselkoersen van augustus 2019. De betaling en reservatie gebeurt ter plaatse. </p>
 • Big 5 safari (dag 4 en 8) : 125 euro per safari
 • Nachtsafari (dag 4) : 65 euro
 • Avond met lokale stam (dag 5) : 49 euro
 • Safari Pilanesberg Nationaal Park (dag 6) : 145 euro

Combinatievoordeel :
 

 • Reservatie van alle 4 de activiteiten (met 1 x Big 5 safari) : 300 euro
   
 • Reservatie van de 5 activiteiten (met 2 x Big 5 safari) : 349 euro 

OPGELET : dit zijn richtprijzen gebaseerd op de wisselkoersen van augustus 2019. De betaling en reservatie gebeurt ter plaatse. 

Jouw reisschema

Dag 1

Dag 1

Vertrek 's avonds in Zaventem met vlucht ET725 naar Johannesburg om 19u35 (overstap in Addis Abeba).Dag 2

Dag 2

Aankomst in Johannesburg om 13u05 en transfer naar de lodge. We rijden hier door prachtige landschappen. Bij aankomst neemt u uw intrek nemen in een van onze vijfsterrenlodges in het reservaat. Daarna kan u een duik nemen in het zwembad en kennismaken met de lodge en de medewerkers. In de vooravond wordt u een verfrissende cocktail aangeboden en wordt u gebriefd over de activiteiten van de komende dagen. Na een warm welkom en briefing volgt het diner.

Dag 3

Dag 3

Na het ontbijt vertrekken we op safari in een open Land Cruiser. De gidsen geven informatie over de dieren, vogels en planten die we de volgende dagen zullen spotten. De gids zal ook uitleg geven over de geschiedenis van het gebied en de landschappen die we in het reservaat kunnen bewonderen. Onderweg naar de lodge bezoeken we het museum en de wijnkelder. We lunchen in de lodge.

Dag 3

Dag 3 - namiddag

In de namiddag gaan we op safari naar Christina’s Wallow. Om het wildleven zo weinig mogelijk aan te tasten, leggen we een deel te voet af. Christina’s Wallow is een verborgen plek die een perfect uitzicht heeft op een waterplas waar veel dieren langskomen om te drinken. Nadien verderzetting van de safari (per jeep). Happy hour bij aankomst in de lodge en gratis wijnproeverij.

Dag 4

Dag 4

OPTIONEEL : Vandaag kan u de beroemde big 5 spotten in de Afrikaanse bush. We verkennen een van de grootste en meest diverse reservaten in Zuid-Afrika met meer dan 40.000 hectare aan wildleven in een prachtige omgeving. Aangezien het om een privaat reservaat gaat, zijn er strenge beperkingen over het aantal deelnemers die het gebied dagelijks kunnen bezoeken. Dit garandeert de deelnemers een exclusieve en intieme beleving. Uiteraard kan u ook relaxen en genieten van de lodge en zijn omgeving.

Dag 4

Dag 4 - Nachtsafari

OPTIONEEL : Het is een spectaculaire ervaring om te zien hoe de bush verandert en hoe een volledig nieuw dierenrijk ontstaat. We gaan op nachtsafari in open Land Cruisers en gebruiken sterke zoeklichten. We moeten al onze zintuigen inzetten, onze ogen en oren in het bijzonder, want plotseling zullen de zoeklichten een paar ogen detecteren die weerkaatsen in het licht. Dit is een intense ervaring die u zeker niet mag missen! Afsluiten doen we met een 3-gangendiner rond het kampvuur in de bush.

Dag 5

Dag 5

Na een stevig ontbijt starten we de wandelsafari. Onderweg zal onze ervaren gids de kenmerken van het Waterberg-gebergte, met name de indrukwekkende fauna ten zuiden van de evenaar en de bijzondere omgeving, toelichten. Tegelijkertijd komt u meer te weten over de broed- en voedgebieden van de dieren. Na enkele uren keren we terug naar de lodge om even te ontspannen en te genieten van een welverdiende lunch. In de namiddag gaan we opnieuw op safari in het reservaat op zoek naar het wild. 

Dag 5

Dag 5 avond

OPTIONEEL  : ’s Avonds zijn we uitgenodigd op een privédiner bij een lokale stam. Hier kunnen we ervaren hoe de inheemse zwarte bevolking ooit leefde en in sommige gevallen nog steeds leeft. Dit is een buitengewone kans om naast een eigentijds bewustzijn ook een historisch inzicht in de Afrikaanse cultuur en levensstijl te verwerven. We krijgen de kans om hun heerlijke gerechten te proeven en leren hun tradities kennen. Deze stammen drukken zich dikwijls uit door muziek en dans. 

Dag 6

Dag 6 - Pilanesberg Nationaal Park

Vandaag kan u genieten en relaxen aan het zwembad in de lodge of meegaan op een extra safari.

OPTIONEEL : We eerst rijden langs pittoreske rotsformaties die millennia geleden gevormd werden. Bij aankomst in het park stappen we in open safarivoertuigen en rijden we door het grote gebied. Onze professionele gids geeft intussen uitleg over het wildleven.

Dag 6

Dag 6 - Goed om weten

Pilanesberg Nationaal Park, het 3e grootste park in Zuid-Afrika, ligt op drie uur rijden van onze lodge. Pilanesberg strekt zich uit over een gebied van 55.000 hectare en is ontstaan door de geleidelijke samenvoeging van verschillende percelen.

Voor het diner wordt er nog een cocktail aangeboden in de Rhino bar van onze lodge.

Dag 7

Dag 7

We verlaten de lodge heel vroeg en gaan op safari. 's Ochtends hebben we namelijk de beste kans om wilde dieren van dichtbij te spotten. We rijden in een open Land Cruiser die ons een prachtig zicht en de mooiste fotomogelijkheden biedt. Wanneer de lunch nadert, eindigt de safari nabij Kudu Rock. Hier wordt een traditionele en royale Afrikaanse brunch met champagne gecombineerd met een prachtig uitzicht. In de namiddag individuele wandelmogelijkheden nabij de lodge. Happy Hour voor het diner.

Dag 8

Dag 8

OPTIONEEL : De deelnemers die voor een laatste keer de ultieme safari willen beleven, kunnen meegaan met een halve dagsafari op zoek naar de big 5. Dit is een fantastische ervaring die doorgaans tot onze populairste tours in Sebatana hoort. INCLUSIEF : In de namiddag op safari die eindigt nabij Sunset Rock. Apertief bij ondergaande zon (skemerkelkie). 

Dag 9

Dag 9

Ontbijt en eventueel nog een laatste duik in het zwembad alvorens we opnieuw richting de luchthaven rijden. Vertrek met vlucht ET808 om 14u10 in Johannesburg (nadien overstap in Addis Abeba).   

Dag 10

Dag 10

Aankomst in Brussel om 9u 's ochtends met vlucht ET724 uit Addis Abeba. 
Live To Travel
Prijs & beschikbaarheid
vaste prijs

1595

 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Internationale vluchten 
 • Luchthaventaksen 
 • Transfer van Johannesburg luchthaven naar de lodg en terug 
 • 7 overnachtingen in een 5* lodge
 • Alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) van hoog culinair niveau 
 • Welkomsdrink met de manager 
 • Bezoek aan één van de grootste wildmuseums van Zuid-Afrika, een wijnkelder en souveniershop
 • Zuid-Afrikaanse safarigidsen gedurende alle activiteiten
 • Safaribabbel
 • Koffie en thee gedurende de hele dag (in de lodge)
 • Wifi
 • Alle lokale taksen
 • 4 safari's in open jeeps
 • Traditionele Afrikaanse champagnebrunch 
 • Zonsondergang met champagne bij Leopard Rock
 • Gegidste stapsafari 
 • Bijstandsverzekering (ten zeerste aan te raden, contacteer onze medewerkers)
 • Annulatieverzekering
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien 
 • Alle diensten die niet vermeld worden onder de rubriek 'inclusief'
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.