about

Over Ons

Deel dit artikel

Trek de wijde wereld in met Reizen De Lathauwer.

Sinds 2004 organiseert Reizen De Lathauwer droomreizen op maat. Met 12 reisadviseurs verspreid over onze kantoren in Aalst en Gavere beschikken we over heel wat waardevolle bagage. Iedere reisadviseur is gespecialiseerd in een specifieke regio en gaat elk jaar op studiereis om nog meer ervaringen op te doen. Onze rugzak is vooral gevuld met gespecialiseerd advies omtrent reizen in Afrika. Zo kan jij genieten van een brede kennis en groot aanbod aan een scherpe prijs.Wat hebben wij in ons aanbod?

Bij Reizen De Lathauwer vind je reizen van grote touroperators én regiospecialisten. Van busreizen, cruises en zonvakanties tot lastminutereizen en vliegvakanties. Aan de andere kant van de wereld of dicht bij huis. Maar waar we echt in uitblinken, is het organiseren van een reis op maat. Uiteraard binnen jouw budget en volgens jouw wensen.

Wat mag je verwachten?

  • Een persoonlijk gesprek met ruimte voor jouw inbreng. Zo leren we je behoeften en wensen kennen, die de basis vormen voor ons zoek- en organisatiewerk. Geraak je niet op ons kantoor? Dan contacteren we je graag telefonisch of per e-mail.
  • Talrijke persoonlijke reiservaringen die een bron van reisinspiratie zijn. 
  • Een reis die bij jouw persoonlijkheid past. Ben je geen held in het donker of wil je genieten van luxe? Dan zullen we je geen overnachting aanraden in een tent in het oerwoud.
  • Een antwoord op al je vragen. Zowel vóór als tijdens je reis.
  • De beste service tegen de scherpste prijs.

Laat je inspireren op onze reisbeurzen.

Elk jaar organiseren we twee reisbeurzen waarop we talrijke touroperators en vele andere partners uitnodigen. In september richten we ons specifiek op safari’s en zonvakanties in Afrika en Oceanië, terwijl in november de hele wereld aan bod komt. Twee belangrijke data waarop je een breed spectrum aan reizen en nieuwe brochures kan ontdekken en al je vragen kan stellen. Kom langs, waan je op vakantie en kies je volgende droombestemming uit!

Reizen De Lathauwer in de media.

Wist je dat Reizen De Lathauwer regelmatig gevraagd wordt als reisexpert in de media?

Over safari’s in Afrika of het toerisme in Egypte? We delen regelmatig onze expertise in uiteenlopende interviews voor radio en televisie. Daarnaast organiseerden we reizen voor televisieprogramma’s zoals Vlaanderen Vakantieland, Mijn Vetste Vakantie en Boer Zoekt Vrouw.


Onze reisadviseurs delen graag hun ervaringen met jou

Bruno helpt je graag verder
Bruno helpt je graag verder

Bruno helpt je graag verder

Selectair Reizen De Lathauwer

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Gentsesteenweg 41
9300 Aalst