Ontdek het Hoge Noorden met Nordic, de Scandinaviëspecialist

Ontdek het Hoge Noorden met Nordic, de Scandinaviëspecialist

Deel dit artikel

Boek je zomer- en winterreizen naar Scandinavië met Nordic bij Reizen De Lathauwer. Vertrek zonder zorgen naar Lapland, Noorwegen, IJsland, Denemarken en meer!

Waarom kiezen voor een exploratiereis naar Spitsbergen met Nordic

“Verlaten, mysterieus en extreem”. Zo kan je Spitsbergen, het grootste eiland van de Svalbard archipel, beschrijven. De natuur van Spitsbergen is ruig, puur en heel uiteenlopend. De westkust wordt enerzijds gekenmerkt door mos- en grasrijke valleien en vlaktes. Anderzijds vind je er hoge bergen met spitse toppen en gletsjers die in de Noordelijke IJszee afkalven. Het dierenleven is hier veel uitbundiger dan je zou denken en tijdens de landingen krijg je dit allemaal van dichtbij te zien. Spitsbergen laat ongetwijfeld een grote indruk op je na.

Download de Spitbergen brochure van Nordic

Waarom kiezen voor een exploratiereis naar Groenland met Nordic?

Ga mee op avontuur tussen kolossale ijsschotsen, bergen en fjorden en ontdek zo het grootste eiland ter wereld. Groenland is voor tachtig procent bedekt met een dikke ijslaag, maar in de ijsvrije gebieden krijg je een prachtig landschap te zien met kleine dorpjes in groene valleien. Het ‘Land van het Volk’, zoals Groenland ook wordt genoemd, biedt tal van unieke mogelijkheden om de afgelegen Inuitnederzettingen te bezoeken. De vriendelijke mensen, gekleurde huisjes en authentieke levenswijze kunnen je vast en zeker charmeren. Wegens het ontbreken van een wegennetwerk is een zeereis dé manier bij uitstek om Groenland te verkennen!

Download de brochure Groendland van Nordic

Bruno helpt je graag verder
Bruno helpt je graag verder

Bruno helpt je graag verder

Selectair Reizen De Lathauwer

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Gentsesteenweg 41
9300 Aalst