Autorondreis 'Active Denmark'

Autorondreis 'Active Denmark'

  • € 1261

  • Geen transport inbegrepen

  • per persoon

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Voor liefhebbers van een actieve vakantie of families met tieners die graag wat cultuur met activiteiten afwisselen is de Active Denmark rondreis de ideale reis. Wandelen door de bomen, kajakken in centrum Kopenhagen, een boottocht/wandeling, fietsen op het eiland Ærø en in de regio rond Tønder. Tussendoor geniet je van een bezoek aan Kopenhagen, Aarhus, Svendborg en misschien hier en daar een kasteel of aan het vikingdorp in Ribe. Alle activiteiten zijn haalbaar voor iedereen met een gemiddelde conditie, het blijft uiteindelijk nog altijd vakantie voor iedereen.

Inbegrepen

ferry Rødby-Puttgarden, ticket wandelen door de bomen, kajakken, ferry/fietshuur Ærø, cruise & wandeling, fietsverhuur Tønder, een reisgids en landkaart 'Denemarken' per dossier en een documentatiemap
Praktisch

Praktisch

Inclusief

8 overnachtingen in hotels in kamer en ontbijt, ferryovertocht Rødby-Puttgarden, 2u huur kajak, parking + ticket bostoren, ferryticket + 1 dag fietshuur Ærø, boottocht Silkeborg, 1 dag fietshuur Tønder, een reisgids en landkaart "Denemarken" per dossier, een documentatiemap, bijdrage Garantiefonds Reizen en BTW. 

Exclusief

vervoer, niet-vermelde inkomgelden en activiteiten, niet-vermelde maaltijden, parkeergelden, persoonlijke uitgaven en verzekeringen(zeker aangeraden bij deze sportieve reis).

Meer informatie

ACCOMODATIE
Tijdens deze reis verblijf je in goede 3 sterren hotels zoals bv Comwell Copenhagen Portside, Hotel Faaborg Fjord, Scandic Silkeborg en Hotel Tonderhus of gelijkaardig.
Opmerking: voor het fietsen en kajakken wordt er ter plaatse een waarborg gevraagd. Breng je fietsen en kajaks onbeschadigd en tijdig terug binnen dan krijg je de waarborg terug.
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Autorondreis 'Active Denmark'

Autorondreis 'Active Denmark'

  • € 1261 per persoon

Vraag een offerte aan
Bruno helpt je graag verder
Bruno helpt je graag verder

Bruno helpt je graag verder

Selectair Reizen De Lathauwer

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Gentsesteenweg 41
9300 Aalst