Modern Riu-hotel Berlijn

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Berlijn is één van de hipste en meest veelzijdige metropolen ter wereld. Het Joods Museum, Checkpoint Charlie en de Berlijnse Muur getuigen van het bewogen verleden, terwijl de futuristische constructies op de Potsdamer Platz gericht zijn op de toekomst. Berlijn heeft een 'cool' imago, maar de sfeer is er allerminst koel. Het Berlijnse nachtleven is zelfs hot! En in december zal de 'WinterZauber' je met meer dan 60 kerstmarkten betoveren en in een hartverwarmende kerststemming brengen.

Het hotel
Ontdek deze bruisende stad vanuit de recente aanwinst van de befaamde Riu-keten (opening september 2015), die onder de naam Riu Plaza een aantal moderne stadshotels uitbouwt. Berlijn is de primeur in Europa. Dankzij de gekende Riu-kwaliteit is dit nu al een topper in ons aanbod. Ontdek hieronder wat de Riu Plaza Berlin allemaal te bieden heeft.

<p><b>Het hotel</b><br />
Ontdek deze bruisende stad vanuit de recente aanwinst van de befaamde Riu-keten (opening september 2015), die onder de naam Riu Plaza een aantal moderne stadshotels uitbouwt. Berlijn is de primeur in Europa. Dankzij de gekende Riu-kwaliteit is dit nu al een topper in ons aanbod. Ontdek hieronder wat de Riu Plaza Berlin allemaal te bieden heeft.</p>

<p><b>De ligging</b><br />
Uitstekend gelegen om zowel het voormalige Oost- als West-Berlijn te ontdekken. Het is maar enkele minuutjes wandelen tot aan de Kurfürstendamm met het iconische warenhuis KaDeWe. Met de metro sta je zo op de Postdamer Platz. Metro: Wittenbergplatz (U1, U2 en U3) op ca. 400 m.</p>

De ligging
Uitstekend gelegen om zowel het voormalige Oost- als West-Berlijn te ontdekken. Het is maar enkele minuutjes wandelen tot aan de Kurfürstendamm met het iconische warenhuis KaDeWe. Met de metro sta je zo op de Postdamer Platz. Metro: Wittenbergplatz (U1, U2 en U3) op ca. 400 m.

De kamers:
Elke kamer beschikt over een badkamer met regendouche, haardroger, toilet, airco, koffiezetapparaat, minikoelkast, gratis wifi, flatscreen tv en een gratis minisafe.

<p><b>De kamers:</b><br />
Elke kamer beschikt over een badkamer met regendouche, haardroger, toilet, airco, koffiezetapparaat, minikoelkast, gratis wifi, flatscreen tv en een gratis minisafe.</p>

Meer weten?
Heb je nog vragen over dit hotel?
Wij helpen je graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact op.

RIU
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

42

p.p. per nacht
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Ontbijt
  • Gebruik van fitness
  • Wifi
  • Gebruik van kinderbedje

PRIJSINFO:
Opgelet, de vermelde prijs is een vanaf-prijs gebaseerd op de meest voordelige periode. Prijzen kunnen enorm variëren naargelang de boekingsperiode en beschikbaarheid. Bel ons dus gerust even op om de prijs voor jouw voorkeurdata te bekijken.

  • Maaltijden in het restaurant
  • Parking
  • Vervoer heen en terug
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.