De droom van elke biker: per Harley Davidson door de USA

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Deze reis is de droom van elke motorrijder. In kleine groep doorkruis je per Harley Davidson de mooiste plekken van de staten Idaho, Montana en Wyoming. De Rocky Mountains vormen de rode draad tijdens deze motorreis. De constant wisselende landschappen zijn adembenemend mooi en spectaculair. Geniet van de  eindeloze wegen met zicht op natuurparken, panorama's van bergpassen, meren en watervallen. Je ziet ook 'the real wild west' met zijn wilde dieren, cowboys en spookstadjes. Een echte bucketlist-ervaring voor elke biker!  Deze reis gaat door van 23 augustus tot 31 augustus 2018. 
 

Waarom naar de USA?

USA is hét land bij uitstek om zelf per moto rond te reizen. 
• Heel goede, veilige wegen 
• Hoffelijke chauffeurs 
• Verkeersregels zijn dezelfde als bij ons 
• Prachtige ongerepte natuur 
• Uitgestrekte panorama's 
 

Gratis info-avonden

Zie je het wel zitten om met een Harley te rijden over de uitgestrekte wegen van de Verenigde Staten, maar heb je nog wat vragen?
Kom dan geheel vrijblijvend naar één van de gratis info-avonden. 
Deze gaan telkens door om 19u30, op volgende data en locaties:

  • 17 januari in VanDerValk, Baarleveldestraat 2, 9031 Drongen
  • 18 januari in Bowling Stones, Autolei 113, 2160 Wommelgem
Inschrijven kan via ons kantoor of via de contactknoppen op deze pagina.
Hieronder vind je alvast het volledige reisschema ter inspiratie:
 

Jouw reisschema

Dag 1

Amsterdam - Seattle - Boise

We spreken af op de luchthaven van Amsterdam, en vliegen met Delta Airlines naar Boise met een korte tussenstop in Seattle. Van daaruit word je naar het hotel Red Lion Downtowner gebracht, waar we overnachten.
 

Dag 2

Boise - Hailey (± 360 km)

Na het ontbijt gaan we naar de Harley-Davidson dealer waar je kunt winkelen in de Harley-shop. We rijden langs de Idaho 21 en de Idaho 75 en trekken het Sawtooth gebergte in. Op weg naar Stanley rijden we langs passen waar we elanden, coyotes en haviken kunnen zien. We jagen onze stalen ros weer de vallei in. Hierna klimmen we voorbij enkele mijnstadjes tot Galena Overlook: de hoogste top in dit gedeelte van de US. We dalen via the Big Wood river tot in Ketchum. Overnachting in Hailey.
 

Dag 3

Hailey - Jackson (± 360 km)

Na het ontbijt rijden we langs prachtige wegen naar de staat Wyoming. We passeren de lavavelden van The Craters of the Moon national monument waar de Apollo-astronauten oefenden voor de eerste maanlanding. Later op de dag komen we langs Arco en Atomic City, de eerste stadjes die verlicht werden door atoomenergie. Ons eindstation is Jackson. Dit is een voormalige ‘ranchtown’ die tot een toeristisch mekka herschapen is met gezellige winkels en bars. We overnachten in de 'Painted Buffalo Inn'.

Dag 4

Jackson - West Yellowstone (± 250 km)

Na het ontbijt rijden we door de ‘Grand Tetons’ richting Yellowstone. De 10 miljoen jaar ‘jonge’ bergen zijn de jongste bergen in ‘The Rockies’. We kruisen o.a. de ‘Continental Divide’ of de continentale waterscheiding genoemd. De geologische curiositeiten die we in West Yellowstone aantreffen zijn wereldbefaamd: de 'Old Faithfull' is de beroemste geiser ter wereld. We overnachten in de ‘Parade Rest Ranch’ ten noorden van West Yellowstone.Voor de liefhebbers een 'horse back ride' voorzien.
 

Dag 5

West Yellowstone - Ennis (± 350 km)

Na het ontbijt trekken we opnieuw Yellowstone binnen, maar deze keer nemen we een andere deel van het park waar we totaal andere landschappen en fenomenen zien. Het landschap wisselt af tussen bossen, weiden, bronnen, diepe canyons en wilde watervallen. Hier komen bizons, herten, grizzly ‘s en bruine beren voor. Na het verlaten van het park en de staat Wyoming rijden we richting het westen. We overnachten vlakbij Ennis niet ver van Virginia City.
 

Dag 6

Ennis - Missoula (± 360 km)

Ontbijt in een typische eetgelegenheid in de buurt (niet inbegrepen).Vandaag touren we door de staat Montana met zijn ongerepte natuur en spookstadjes zoals Virginia City, waar Bonanza is opgenomen. Dit openluchtmuseum neemt je mee naar ‘The Old West’ en ‘The Gold Rush’. We bezoeken onder andere de grootste snoepwinkel van de staat.
Verder naar Missoula. Rustig cruisen langs mooie wegen, bossen en rivieren. We verblijven in de 'Best Western Plus Grant Creek' net buiten de stad Missoula.
 

Dag 7

Missoula - McCall (± 380 km)

Na het ontbijt rijden we opnieuw langs de 'Scenic Byway'. Vanaf de Lolo Pass jagen we zelfs geschiedenis na. Deze 'Lewis and Clark Historical trail' is genoemd naar de expeditieleiders die op bevel van president Jefferson de wegen van 'Native Americans' (zeg niet Indianen) onderzochten om de jonge staat uit te breiden. In deze buurt wemelt het van de wilde dieren. We slingeren langs de Salmon River en rijden door het reservaat van de Nez Perce. We overnachten in de 'Best Western Inn' in McCall.

Dag 8

McCall - Boise (± 220 km)

We sluiten na het ontbijt af met bochtenwerk langs 'Payette River Scenic Byway'. Een stop aan de stuwdam van Lake Cascade en aan de beschermde 'Rainbow Bridge' zullen niet ontbreken. Verder stroomafwaarts verlaten we de bossen en via open grasvlaktes rijden we naar Boise. Na het inleveren van de motoren kan je 'The best of the West' ontdekken en relaxen het centrum van Boise. De liefhebbers brengen we naar 'The Boise Towne Square Mall'. We overnachten weer in hotel 'Red Lion Downtowner'.
 

Dag 9

Boise - Minneapolis - Amsterdam

Na het ontbijt in het hotel brengt een shuttle je naar de luchthaven. Vanuit Boise vliegen we met Delta Airlines weer terug naar Amsterdam, met een korte tussenstop in Minneapolis.

Dag 10

Aankomst in Amsterdam

Aankomst in Amsterdam. Wij voorzien een bus terug naar België.
 
Penta
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

3895

per persoon, inclusief vlucht en huur motor
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
• Vliegtickets incl. luchthaventaksen 
• Motorverhuur en taxen 
• All risk Motorverzekering (CDW) 
• Helmgebruik (indien gewenst) 
• Alle transfers 
• Overnachtingen (op basis van 2 pers. kamer) 
• Alle ontbijten behalve dag 6 
• Avondmaal op de ranch 
• Paardrijden op de ranch 
• Begeleiding en volgwagen 
• Bus terugkeer Amsterdam - België 
 
• Toegang Nationale Parken 
• Benzine (± 16 euro per dag) 
• Reis- en annuleringsverzekering 
• Ontbijt dag 6 
 
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.