Riad in Marrakech met Vlaamse uitbating

Riad in Marrakech met Vlaamse uitbating

  • € 0

  • Vanaf 125 euro per kamer per nacht

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Je vindt in Marrakech tal van grote hotels, vaak van internationale ketens en met een all-inclusive formule. Deze hotels liggen echter bijna altijd in de palmeraie, dit zijn de wijken met tal van palmbomen aan de rand van Marrakech. Wil je een authentieke ervaring en logeren midden in het centrum, dan is Riad Dar Sbihi echt iets voor jou. Je logeert er op wandelafstand van de meeste bezienswaardigheden en ervaart het échte Marokko.Sibylle en haar Marokkaanse echtgenoot ontvangen hun gasten hier al 25 jaar met open armen.

Wat biedt deze riad ?

De riad telt in totaal 10 kamers (inclusief suites en mini-suites) met elk hun eigen badkamer.Ze liggen rond een gezellige patio met weelderige planten en enkele waterpartijen.Je vindt er ook een klein plonsbad en de onontbeerlijke hammam.Heerlijke vertoeven is het echter op het dakterras.Hier kan je genieten van jouw ontbijt of gewoon van de zon met op de achtergrond de daken van Marrakech en in de verte de (vaak besneeuwde) toppen van het Atlasgebergte.

Eten en drinken

In de kamerprijs is steeds een heerlijk (aan tafel geserveerd) ontbijt inbegrepen.Je kan ook à la carte lunchen of dineren mits reservatie 1 dag op voorhand.Het personeel dompelt je dan onder in de overheerlijke Marokkaanse keuken. Uiteraard telt Marrakech ook tal van goeie restaurants : van heel lokaal tot zeer hip.Uitbaatser Sibylle bezorgt je graag enkele tips.Ook onze medewerkers die de stad reeds bezochten wijzen u graag de weg naar de beste restaurants van de stad.Uiteraard kan je ook aanschuiven bij de talrijke eetstalletjes op het Djemna El Fna plein. 

Wat is er te zien en te doen ?

Marrakech is een culturele schatkamer : je vindt er tal van historische gebouwen,medersa's (koranscholen),moskeeën,musea ... Uiteraard moet je ook eens verdwalen in de souks om het spel van afdingen onder de knie te krijgen.Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken,vanuit Marrakech rijd je zo het Atlasgebergte in.Quadtochten,wandelingen ... alles is mogelijk.Sibylle wijst jou de weg naar de beste gidsen en regelt indien nodig alle excursies.

Praktisch

Praktisch

Inclusief

Overnachting,ontbijt en luchthaventransfers in Marrakech.

Exclusief

Vluchten,excursies,persoonlijke uitgaven,niet vermelde maaltijden,verzekeringen ...

Meer informatie

Deze riad telt verschillende kamers met elk hun eigen prijs. Contacteer ons vrijblijvend voor een gepersonaliseerde offerte.

  • Reizen De Lathauwer

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Riad in Marrakech met Vlaamse uitbating

Riad in Marrakech met Vlaamse uitbating

  • € 0 Vanaf 125 euro per kamer per nacht

Vraag een offerte aan
Bruno helpt je graag verder
Bruno helpt je graag verder

Bruno helpt je graag verder

Selectair Reizen De Lathauwer

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Gentsesteenweg 41
9300 Aalst